.footer-outer{display:none;}

Mati? i am not ready

Assalamualaikum.

Lately ni asyik fikir pasal mati. Rasa macam ajal tu semakin hampir. Rasa sayu je nak buat semua perkara. Rasa rindu semua orang walaupun orang tu berada depan mata. Rasa macam nak ucap je sayang kat diaorang setiap masa esp my best friend. There's something that makes me feel uncomfortable with myself. And idk what is that.
And i asked few of my friends about this.
Ada yang cerita pengalaman diaorang rasa benda yang sama.
Ada yang bagi nasihat.
But yang paling terkesan dalam hati, when i asked AM
And he said to me;

"Tu tanda Allah gerakkan hati kita untuk bermunasabah, khilaf dengan dosa dosa lama"

Yes, it is.

1 comment:

  1. sbb tu kena igt mati selalu eh
    utk remind ourselves yg hidup ni sementara je and kita ada matlamat yg jauh lebih besar darpiada simply hidup je =)

    al-quran (2:30) dan (51:56)

    ReplyDelete