.footer-outer{display:none;}

Pantai.

Assalamualaikum

Bila jejari runcing ni diberi peluang untuk menari di atas papan kekunci laptop abam zack ni, rasa macam taknak berhenti pulak. Seribu satu cerita ingin diberitahu.
Alhamdulillah, masih bernafas. Masih diberi peluang untuk hidup. Cuti sekolah sem 2 dah nak habis and yeah lepas ni busy.

Pantai dan laut. Tempat fav. Keindahan pantai dan laut yang tiada tandingannya. Tenang bila dengar ombak. Tenang bila nampak pasir putih. Rasa macam segala masalah hilang bila duduk kat atas pasir dan pandang laut. Yes, lokasi hari pengawas yang ustaz cadangkan. Ahhhh tak sabarnya!

Mudah mudahan segala yang dirancang tu, berjalan dengan lancar.

Fi Hifzillah.

No comments:

Post a Comment