.footer-outer{display:none;}

Forum Remaja 2014

Found this picture when i was busy editing for school magazine. Well that was my first time entering Forum Remaja and yayy we won! (walaupun third place but still menang aite?)

At first cikgu nak aku join Pidato, but then classmate ajak masuk forum. So ikut je lah~
Kitaorang sempat practice seminggu lebih and tak pernah serious pun masa practice. Yeah. And masa try depan schoolmates tu pun kitaorang banyak buat salah, lupa skrip and etc. Plus masa tu ingat ada 5 orang. Bila sampai sana, diaorang cuma nak 4 orang and another one tu just back up!
Can you imagine macam mana gelabah kitaorang masa tu?!?! Yes, terlampau panic. And yeah kitaorang junior time tu. Our competitors mostly f5 and f6 and masa kitaorang, tiba tiba current tak ada. Haha bad luck!
But everything was under control, atas pentas kitaorang buat lek sambil senyum and teruskan forum tu.
And kitaorang menang. Habis.
Hopefully next year dpt join lagi and jadi juara? Hihi insyaAllah. Think positive, bak kata dia.

No comments:

Post a Comment