.footer-outer{display:none;}

Speed

"Kak bawa motor tu jangan lah laju sangat" - Mak

Hahahaha i'm sorry mum, i cant control myself.

Yes yes, aku belajar bawa motor masa darjah 5, tu pun kalau balik kampung. But since pindah sini almost 2 years, tak pernah aku ada keinginan nak try naik. Malas mungkin. Kalau nak test pun, setakar depan rumah pastu stop. dua tiga bulan baru try lagi and family asyik suruh belajar je, katanya senang sikit.

So dalam bulan Syawal, aku beranikan diri. Not bad actually. Hmmmm
Tapi ada satu benda yang aku paling suka bila naik motor.
Laju. I cant control myself bila bawa motor. Aku suka bawa motor laju.
Sampai kawan selalu tegur.

"Far, kau bawa motor laju laju nak kejar siapa?"

Hahahaha idk guys. Bila bawa slow, kau rasa bosan.
Rasa macam perjalanan tu terlalu lama. Memandangkan aku suka kerja aku cepat siap, maybe sebab tu aku suka bawa laju. Cepat sikit sampai hewhew ahaks!

One more thing kenapa aku suka bawa laju.
Aku rasa ketenangan.

No comments:

Post a Comment