Monday, 8 December 2014

Oh macam ni rupanya CPUV

Assalamualaikum

Pagi pagi buka Nuffnang, saja nak tengok duit bertambah ke tidak (dalam hati dah tahu memang tak kan bertambah)
Bila aku tengok jumlah duit bertambah, aku terkejut. (Biar betul?!) Hehe Alhamdulillah, bertambah juga. Walaupun tak seberapa, tapi mak aihh happy bebenor.

But mostly, duit bertambah pun sebab CPC. Bukan sebab CPUV. Susah juga sebenarnya nak dapat CPUV ni. Tapi lepas baca beberapa blog dan tanya Cik Belbel, ikut nasihat mereka dan tada! Dapat juga CPUV ni.

Taktahu apa motif aku hide jumlah duit sedangkan duit tu cuma seciput je heh ni terikut ikut blogger lain ni kehkeh
 Ohhh *sambil angguk kepala* Macam ni rupanya CPUV. Tapi masih confuse, macam mana nak tambahkan amount CPUV ni.

Takpe, lepas ni kena banyakkan lagi bacaan mengenai CPUV ni. Bukankah orang rajin berusaha ni akan berjaya?

Siapa siapa yang boleh tolong or nak share tips, sila bantu saya ye!
Sharing is caring, caring is loving muah muah! :*

Fi Hifzillah.

8 comments:

  1. wahh dapat cpuv marigold laa. tahniah2 :) haa ni dapat cpuv kene jemput ramai2 unique visitor datang blog baru earning banyak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih juga kpd Cik Belbel yang bagi tips ni :)

      Delete
  2. wah.. sy xpaham apapun pasal benda alah ni. hurm :'(

    ReplyDelete
  3. wah!!bestnyee!!haha,,iqha pun macam tu jugak,,,byk dpt duit drpd cpc je,,hihi,,
    btw,,iqha singgah sini sambil klik2 oldtown :)

    ReplyDelete
  4. saya tak tau CPC dengan CPUV tu apa,huhu..
    apa2 pun, tahniah!! hehe :)

    ReplyDelete
  5. tak nampak iklan awak pun..huhuh.. akak biasa guna churp2 dgn 8share ja.. ada la jga side income,nuff belum masa utk join..huhu

    ReplyDelete
  6. Ajar la skit cmne nk earn dr nuffnang ni..

    My Blog
    ASDY Dimension.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. heee lama2 faham la tu ngeee~
    kena rajin tolong kawan klik iklan kat blog kawan2 blogger jugak...bak kata bantu membantu..
    gudluck ye dik :)

    ReplyDelete