.footer-outer{display:none;}

Pemurahnya awak Nuffnang!

Assalamualaikum.

Bila baca entry orang yang dapat banyak CPUV semenjak dua menjak ni, aku jadi jealous pula eh eh mana aciii aku tak dapat. Dia punya tahap jealous tu sampai terbawa bawa dalam mimpi huhu tapi mimpi indah ah. Mimpi dapat CPUV tau miahaha pastu bangun bangun je terus on laptop (nampak tak gelojohnya aku)

Buka je nuffnang terus tersenyum. Alhamdulillah, dapat lagi. Banyak pula tu hikhik pemurahnya awak Nuffnang, thankyou! Terima kasih.



Thanks kepada rakan blogger yang sudi singgah blog ni. 
Tanpa anda, siapa lah saya ecewah ayat
Fi Hifzillah.

9 comments:

  1. Replies
    1. Haha tu lah, banyak. Alhamdulillah, syukran ya~

      Delete
  2. tahniahh ,bgus-bgus mcm ni laa :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hihi tu lahhhh, masyuk sangat. Alhamdulillah! :D

      Delete
  4. tahniah....murah rezeki :D nak sikit! heheeheh :D

    salam perkenalan dari jindrisska.blogspot.com
    malaysian blogger, currently living and studying in Germany :D

    ReplyDelete