Saturday, 20 December 2014

Well Done Harimau Malaya.

Assalamualaikum

Dah lama tak update blog, dah lama tak berblogwalking hikhik maaf ye yang minta di singgah balik, InsyaAllah esok aku mulakan balik sesi berblogwalking. Sekarang tengah busy layan Kdrama - Doctor Stranger.

Sedang jari ni nak menaip TAHNIAH MALAYSIA sebab menang (kahkah masa ni confident Malaysia akan menang) tiba tiba....

Eh eh
Ehhh.....
EHHHHHH! No way!

K, Thailand dapat score 2 masa second half koh koh. Walaupun malam ni Malaysia 3-2 Thailand, but we lose bcs of the aggregate. Ye, aku pun tak berapa pro bab bab bola ni, aku baca tweet. Lagipun haritu Thailand menang 2-0 kan?

Anyway, congrats Harimau Malaya! Dan coach Dollah Salleh. Tahniah kepada penyokong penyokong Malaysia, tahniah kepada wartawan tak berbayar di twitter. Semangat macam ni lah yang kita perlukan. Its okay . You did a good job for our country . And we all proud of you ! :)

Cuba teka siapa....

Jeng jeng!

Dan Tahniah juga kepada Thailand. Harap harap esok kedai kedai Siam jual tomyam percuma untuk rakyat Malaysia kehkeh. Diharapkan juga tiada pergaduhan/rusuhan berlaku lepas ni ye. 

Fi Hifzillah.

4 comments:

  1. kita pun tak berapa faham term in bola sepak ni..hehehe.. mmg semalam smua sibulk tgk.. kita tak layan sangat,nak tahu gol ke tidk dengarlah jeritan dr jiran depan belakag rumah..hehe..

    ReplyDelete
  2. Kite geng layan Docter Stranger ! Hahaha . Tapi lagi best tengok cerita ni --> http://anggerik-awsem.blogspot.com/2014/11/drama-high-school-love-on.html . Best ! Btw , cayok harimau malaya !!

    ReplyDelete
  3. Malam tu klu malaysia menang 3-1 pon still Thailand Yang jadi Juara sebab peraturan Gol tempat lawan...
    Tapi walaupon kalah, main macam nie la penyokong x akan marah... Kalah bermaruah...

    ReplyDelete