Sunday, 11 January 2015

Sekolah? Sekolah ugh

Assalamualaikum, Hi.

Sebenarnya tak ada masa nak update blog, memandangkan sesi persekolahan 2015 dah bermula. Ye orang Johor start sekolah hari Ahad T__T

Okay terus kepada tujuan aku update entry ni. Sebab homework biology menghalang aku untuk berjimba dengan blog. First, terima kasih kepada yang sudi follow blog ni. Alhamdulillah, semakin hari semakin bertambah. Thankyou guys! Ceh jet jet cam ada orang je nak singgah selalu hikhik

Second, kepada sesiapa yang minta disinggah / difollow balik, i'm really sorry I cant. Buat masa sekarang lah, sebab first week sekolah kali ni aku agak busy dengan homework perghhh first day dah banyak homework (tak baik mengeluh!) then nak uruskan orientasi form 1 plus buat jadual pengawas lagi oh kau boleh bayangkan betapa badanku sangat perlukan rehat yang secukupnya.


Diharapkan sangat agar rakan rakan blogger sentiasa menyokong aku supaya sentiasa berblogging. Nak update entry ni pun perlukan mood sebenarnya, 

Okay, tak ada idea ni....

Okay.....

Rasanya itu sahaja. Again, I'm really sorry. Lepas semua urusan selesai, aku akan aktif balik berblogging, and of course ber blogwalking hihihii

Fi Hifzillah rakan rakan. 

9 comments:

  1. selamat kembali ke sekolah..akak dah 2 tahun bebas..hhahhah..
    gembira sungguh,cuma ada masanya rindu alam persekolahan..
    hargailah masa di skolah ya dik,nanti dah keluar,banyak cabaran yg melecehkan.. ^_*

    pss..........t jangan lupakan kita ya..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha bestnya dia dah bebas! :D Tapi orang kata alam persekolahan lah zaman paling best.

      Psst, kita tak lupakan awokk lahh hikhik

      Delete
  2. sama la ,, hari first dah dapat homework bio . argh , baru hari pertama ,,, T_T

    ReplyDelete
  3. Ade la yg singgah.. Papaglamz singgah jer.. Hehehe

    ReplyDelete