.footer-outer{display:none;}

Liebster Award

Assalamualaikum

Hola holi diberi nama cikeboom cikeboom hekhek hari ni aku kena tag untuk join liebster award ni. Macehh Azzah sebab tag kita muah kiri kanan ciked. Baiklah jom kita start jawab soalan yang Azzah bagi ni, haha macam jawab exam pula.



 Kalau awak dibagi satu wish,what would it be?
Kaya. Kalau aku kayaaaaaaaa. Cewah nyanyi pula. Aku nak kaya, duit berjuta juta dalam bank. Okay, sekarang korang boleh cakap aku mata duitan but siapa taknak kaya weh?

Favourite subject?And why.
Add math. Sebab aku suka subject yang memerlukan skill tekan calculator. Boleh asah sekali skill menaip keypad, ws pun dapat direply dengan cepat miahaha. 

Since bila awak mula ber 'blogging'?Apa yang menyebabkan anda 'buat blog'
Since form 1. Sebab masa ni orang dok sibuk upload gambar, kumpul likers kat fesbuk so aku nak lain daripada lain, aku buat blog.

What is your boyfriend/girlfriend ideal type?jawab jangan tak jawab
Ye ye nak jawab ni emmm *tongkat dagu* 
Boyfriend yang boleh bagi aku sokongan & nasihat setiap kali aku down dalam hidup, yang akan stay  dgn aku no matter what happens, yang penyayang dan caring and of course yang kepala toing macam aku. So bila aku buat lawak bodoh pun, dia gelak. Kacak dan berdompet tebal tu kira bonus kahkah!

Bahagian pada muka awak yang paling awak suka.
Eyes. Orang kata mata kita comel em orang kata lah harharhambar

Blog saya comel tak?haha.Berani ke cakap tak comel hauahha
Comel ke? Mestilah comel yayang. Pink tau, iSuka.

 IOS atau android dan kenapa?
Prefer android, sebab family semua guna android. So taktahu keistimewaan IOS ni.

Awak ni jenis orang yang macam mana?
Happy go lucky, kepala  gila gila. Tapi jangan berani buat masalah, korang pasti tak nak tengok hulk version perempuan kan?

 Apa perasaan anda bila your crush look at you at the same time you look at  him/her?
"EH WEHHH DIA TENGOK AKU MALUNYA MALUNYA" 


 Shawl atau bawal?
Bawal lah, i mana pandai pakai benda alah yang belit belit tu hmph *belek belek shawl dalam almari*

Baiklah, tiba masa untuk korang semua jawab soalan. Jawab tau.

1. Antara suami kaya tapi hodoh dan suami miskin tapi handsome, mana satu korang pilih?
2. Apa skincare yang korang guna sampai muka jadi flawless niiiiiiii?!?!
3. Pendapat awak tentang blog saya ni? 
4. Apa yang korang buat bila korang sedih putus cinta?
5. Apa cita cita korang? Dan kenapa korang pilih kerjaya tu?
6. Destinasi percutian yang anda impikan?
7. Macam mana nak tahu yang dia tu sahabat susah senang kita?
8. 5 orang terpenting dalam hidup awak
9. Perkara yang anda lakukan bila bangun tidur.
10. Tips mendapatkan kulit gebu licin bak kulit tomato

Dan siapa ye mangsa tag kita;

http://aleiyamustaffa.blogspot.com/
http://ain-nadia.blogspot.com/
http://syahirahvaliant.blogspot.com/
http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/

Mangsa yang dah jawab soalan ni, sila tinggalkan url korang dekat comment ye

Muah muah

Fi Hifzillah

6 comments:

  1. thank you yayang sudi join :) muahh hahahahhaha

    ReplyDelete
  2. hai dear tq tag kita muahh jugak hehe kita dah jawab tau, nt free2 bacalaa ye :) http://aleiyamustaffa.blogspot.com/2015/02/liebster-award-answer-from-yaya-yuki-3.html

    ReplyDelete
  3. wahahah..dah agak mesti ada nama kita.. :D

    Nah..ada masa baca la akak punya jawapan.. :)

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2015/02/liebster-award-by-farahin.html

    ReplyDelete
  4. subjek paling minat add math ? ? wahhh mesti pandai ni . jarang jumpa orang minat add math ni . huhuu

    ReplyDelete
  5. thankyou tag. nanti baru buat entry :-)

    ReplyDelete
  6. http://ain-nadia.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

    ReplyDelete