Sunday, 8 February 2015

Nak minta pendapat ni. Nak minta idea.

Assalamualaikum

Alhamdulillah berjalan lancar majlis watikah perlantikan pemimpin sekolah harini. To be honest, aku tak pernah galas tanggungjawab seberat ni. Dan kadang kadang aku rasa stress sangat sampai satu tahap aku rasa macam nak give up *angkat bendera putih*

Eleh, baru jadi timbalan ketua pengawas dah stress. Macam lah kau jaga negara, puih.

Embedded image permalink


Sebenarnya tujuan asal aku buat entry harini, aku nak minta pendapat korang.

Lepas raya cina, aku dan AMT pengawas akan handle satu kem pengawas. So aku nak minta lah pendapat ataupun idea tentang aktiviti aktiviti yang aku boleh lakukan time kem nanti. 

Kongsi lah sikit ilmu ilmu tu dengan kita, dah kekeringan idea ni tau.

Boleh tak? Alah alah alah boleh lah, komen tau idea idea bernas korang tu muah muah

Fi Hifzillah.

6 comments:

  1. terobek lak BV. paling best buat burung hantu2 malam2. kalau ice breaking blh je buat outdoor or indoor. hehe. :D memasak ramai2 pun best. :D

    ReplyDelete
  2. mase ice breaking 2, korg bagi skeping biskut, sbiji belon yg diisi air & sbiji telur. bende2 ni kira "amanah". *mcm resepi je* then spjg kem 2, make sure ke 3'3 bnda ni dlm kdaan yg ok. klo ke 3'3 bnda ni rosak, bagi "kotak beracun" kotak beracun ni kira denda. korg tls la byk2 denda dlm kertas. cm cabutan bertuah 2. srh dorg plh. -.- ni pengalaman orientasi kt U dlu..haha -.-

    ReplyDelete
  3. buat aktiviti yang syok la , yang banyak main . huhuu

    ReplyDelete
  4. Wa...Tahniah. Rindu jugak zaman jdi timbalan last year. hahaha.

    Kalau Sya,

    1. ice breaking lah (wajib ada) Bahagi kumpulan, ada buat cheers, buat bendera ke.
    2. Kalau Kem Pengawas ni selalu ada motivasi ttg Amanah, Bengkel jadi MC, Motivasi Diri (bagi semangat), Pidato dll.
    3. Riadah (sukan-team up-menang-hadiah)
    3. Mcm kak shyue tu pun boleh hehe. Ada amanah. dulu pun ada bagi ubat nyamuk yang bulat2 spiral tu. haha
    4. Ada pemilihan peserta terbaik/kumpulan terbaik, selalunya sorg laki, sorg pompuan.

    Tu je lah yang ingat.

    Dulu ada gak kem kat luar, ada jungle trekking. :)

    Ok lah tu je :)

    ReplyDelete
  5. heeeee...ada pangkat besar tu..!
    amanah tu..jaga elok2 ya.. :D
    korang pengawas warna merah ya..lawa2..!

    kita sokong mcm aisyah atas ni punya idea..,biasa lebih kurang sama ja aktivitinya

    ReplyDelete
  6. woahh tahniah! susah tu dpt jwtn cmtu. garangnya warna merah. mesti semua pljr takut ehehe

    ReplyDelete