.footer-outer{display:none;}

Sambutan Maulidur Rasul

Assalamualaikum

Walaupun aku belum sembuh daripada demam, tapi aku gagahkan diri juga join sambutan Maulidur Rasul kat sekolah. Entry kali ni tak banyak sangat membebel, kita cuci cuci mata dengan gambar ye muah muah.

Setiap kali sambutan, sekolah akan buat pertandingan. Pertandingan banner paling lawa, perarakan paling kemas (termasuk pakaian seragam dan selawat paling kuat), pertandingan nasyid, bicara berirama serta pantonim.

Alhamdulillah, kelas aku (5SN) berjaya dapat tempat pertama bagi banner paling lawa dan tempat kedua bagi perarakan paling kemas. Koh koh *muka bangga* padahal kitaorang tak sangka weh boleh menang. Faham faham je lah, class kitaorang ni suka buat kerja last minute. Kerja last minute ni selalu hentam kromo je. So bila menang , kitaorang macam....

"WEH KELAS KITA MENANG?!"



Bukan selalu jadi gadis bunga



Nampak tak banner yang menang tu? Ntah apa yang lawooo sampai boleh menang pun taktahu
Perarakan tempat kedua? Acane boleh menang ni hee pakaian tak seragam, jalan berterabur pula tu

Bodyguard yang encem dan tuff bakhanggggg

5 Sains 2015

Yang ni cinta hati aw

Bakal adik ipar yang dah tak jadi huhu

Embedded image permalink
15/25


Okay kalau korang perasan, gadis gadis 5SN semua pakai flower crown kan? Lawa kan?!
Kalau korang berminat, korang boleh tengok dekat instashop @sukashope

Fi Hifzillah.

4 comments:

  1. rindu zaman sekolah! comelnyee sume girls pakai flowerband :)

    ReplyDelete
  2. hahahaha. Ni mesti kes banner ni paling lawa di antara yang tak lawa yang lain. Haha. Apa apa pun, ada la juga usaha di situ. Tahniah.

    ReplyDelete
  3. SALAM DAN HI , ANDA BERADA DI SENARAI TAGGING SAYA UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' JEMPUT SERTAI DAN MENANGI HADIAH LUMAYAN INI . ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    ReplyDelete