.footer-outer{display:none;}

Yayy Fast & Furious 7

Assalamualaikum

Walaupun aku agak ketinggalan sebab orang lain dok sibuk tengok Fast & Furious 7 masa dia baru release, tapi aku tetap nak buat review.

fast-and-furious-7-poster-404x600

Secara jujurnya, aku bukan lah peminat setia Fast & Furious  tapi dari kecil aku tak pernah miss tengok F&F ni sebab abah kot yang tengok, so aku pun join sekali lah. Dan aku juga bukanlah kaki wayang yang setiap kali ada movie baru, aku akan habiskan duit beli ticket wayang. Aku sabar menunggu movie baru keluar kat tv harhar

Tapi apa yang membuatkan aku sanggup perhabiskan duit tengok F&F 7 ni?


Tadaa!!! Sebab antara pelakon utama dia, Paul Walker (Brian O'Conner) telah meninggal dunia 2 tahun lepas dan aku tertanya tanya *muka serious* apakah kesudahan cerita ni.

Ditambah lagi sebelum tu aku ada baca review blogger lain, dan diaorang sertakan video yang membuat hati aku touching wehhhh!

Tapi serious ah cerita ni banyak scene scene yang dupdap buat penonton rasa berdebar. Selain tu, cerita ni juga menfokuskan kepada persahabatan dan kekeluargaan. Kira lengkap lah semua ada, race, fight, friendship and family.






Ending yang sangat sedih, bila cerita dari awal dah gempak gempak tetibe ada part sedih ni rasa macam huwaaaa aku tak leh move on lagi dengan ending dia. Nak tahu apa jadi? Haaa tengok dulu :P



Dan berbaloi ke duit korang tengok F&F 7 ni? Aku rasa berbaloi. Sebab...




Fi Hifzillah, selamat menonton.

2 comments:

  1. Tak tengok lagi ff7 ni dan tak pernah follow pun cerita ni tapi lepas baca entri ni teruih rasa nak tengok huhu.

    ReplyDelete