.footer-outer{display:none;}

9 questions tag by Wallflower?

Assalamualaikum guys

Dahhhhh lama rasanya tak kena tag dan thanks kepada Wallflower kerana sudi tag. Memandangkan harini aku cuti tak bekerja maka dapatla kita menghabiskan masa menjawab soalan soalan kbat ni :D

Apakah impian anda yang PALING anda nak?


Banyak. Tapi yang PALING NAK ialah menjadi seorang ahli farmasi yang mempunyai perniagaan Car Wash. Kenapa car wash?? (Rasa macam idea nak update pasal apa lepas ni)
Bila dah banyak duit tu baru lah dapat laksanakan impian impian aku yang lain.

Apakah perkara-perkara atau benda yang comel bagi anda?

Kucing tidur dengan bermacam macam pose


 15 tahun kemudian, agak-agaknya macam mana keadaan anda, ya?

15 tahun kemudian umur aku 32 tahun. Wahhh mungkin dah bersuami dan ada anak anak yang comel. Busy dengan perniagaan Car Wash hehe 


 Buku ataupun cerita yang membawa seribu satu makna dalam hidup anda

Buku teks/rujukan/latihan Sejarah SPM. Gagal subjek ni, gagal la SPM kau.


 Alat muzik apa yang anda harap anda dapat mainkan?

Piano. Sebab nampak sangat mewah dan classic bila seseorang tu pandai main piano.

Apakah / Siapakah yang memberi anda inspirasi untuk terus berblogging?

Diri sendiri. Because my family and my friends didnt know any single thing about my blogging life. Psstt, do not tell them. 


Genre(s) kegemaran anda? (tak kisahlah buku atau filem)

I love thriller and romance. Thriller sebab aku akan tertanya tanya apa akan jadi seterusnya dan romance pula bila nak berangan syok syok dilamun cinta.


Ceritakan pengalaman yang membanggakan diri anda.

Mestilah masa bertanding forum remaja. Aku dah menyertai pertandingan ni since form 4 dan Alhamdulillah pernah jadi juara peringkat daerah. Daerah je pun 


Adakah anda ada trauma / fobia kepada apa-apa? Bolehlah kongsikan dengan kami.

Tak ada apa yang nak dikongsikan sebab belum ada trauma atau fobia atau aku sendiri tak ingat ada ke tak.Sorry gais


Turn aku pula ye tanya soalan kehkehkeh
1. Mana yang anda prefer? Samsung or Iphone dan lain lain? Sila nyatakan.
2. Kenapa anda pilih phone yang telah dinyatakan?
3. Pengalaman pahit yang tak dapat dilupakan
4. Cara anda move on dari kekecewaan (tak semestinya bab cinta)
5. Skincare yang anda guna
6. Negara/ tempat yang ingin dilawati
7. Tempat yang anda rasa paling best pergi kat Malaysia?
8. Pendapat anda tentang blog ni
9. Siapa yang sentiasa bagi semangat kat anda bila sedih atau kecewa dalam
hidup?



Fi Hifzillah

10 comments:

  1. Hee .. in shaa allah kak yana jwb nnti ya .. tnggu taw . Btw , thanks for the tagging ツ

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. DONE !! http://cikpinky2704.blogspot.my/2015/12/10-ques-tagged-by-fi-hifzillah.html

    ReplyDelete
  4. car wash? ahahah menarikk XD saya pon teringin main piano, orang yg main piano kan romantik giteww

    ReplyDelete
  5. InsyaAllah... ;-) nanti akak jawap k... TQ sebab sudi tag akak ;-)
    Akak pun nak hanta anak akak yang sulung tu ke class piano..hihihi ;-)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, thanks sis sebab tag nama akak, insha allah akan jawab soalan a.s.a.p..

    ReplyDelete
  7. Hi terima kasih tag nama ucing..insa allah ucing jawab soalan awak .;)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... dah jawab soalan sis...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/jawapan-untuk-9-soalan-daripada-fi.html

    ReplyDelete
  9. Hi..ucing dah jawab 9 soalan awak ..;)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/2015/12/9-soalan-dari-fi-hifzillah.html

    ReplyDelete
  10. Salam. done follow sini. jemput join ^_^

    http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

    ReplyDelete