.footer-outer{display:none;}

Sembang Teh Tarik

Assalamualaikum guys

Sebenarnya agak lama dah tak update blog. Dari hari ke hari nak update tapi bila dah menaip sikit je, idea idea mula la hilang terbang dibawa angin yang membisik khabar ghinduuuu

So far dah ada tiga empat post yang draft dan tak habis lagi isi kandungannya. Antaranya;

#Review; Samsung Galaxy J5
#Review; Masker Jemah Cantik

Ok tak ingat yang lain lain lagi. I will update it as soon as possible.

And i was surprised actually, still ada orang jengah blog ni walaupun aku dah lama tak update apa apa yang menarik. Thankyou kerana sudi singgah dan baca setiap bait bait kataku yang poyo

Fi Hifzillah guys

2 comments:

  1. salam,
    moga terus semanagt menulis.
    dari blog kak mia
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. hai , ain datan singgah sini dan follow awak
    salam perkenalan :)

    ReplyDelete