Saturday, 27 August 2016

KMM; Minggu yang sangat penat

Assalamualaikum guys

Nak habaq, minggu ni rasa minggu paling stress ah sampai rasa nak balik rumah sampai rasa nak quit matrik!  T_T

Hari Isnin ada PI4LO, exam physics. Dia bukan macam quiz biasa yang every week ambil, pressure gila masa ambil exam ni tapi 2 3 hari sebelum tu watlek wat cool je dok tidur. Sehari sebelum exam baru pulun habis baca nota itu ini buat exercise ish ish teruk betul perangai sampai kena beli Salonpas sebab sakit sakit bahu hohoho kononnya menanggung beban yang berat bila ada exam exam ni. Sampai rasa kepala terlalu berat dengan formula, hampir bocor kepala ni hm

Tak cukup dengan PI4LO yang aku tak ready, tutorial pula berlambak kena siap dan paling teruk bila hari Isnin tu ada 3 kelas tutorial. Entah zaman bila punya tutorial, maka dengan menghadam segala nota nota formula physics, aku juga gigih menyiapkan tutorial yang tiada kesudahan huahua sedih

Dan kemudian, hari Selasa ada quiz Mathematics. Yang ni kira okay sebab dia just masuk satu topic dan senang juga la.

Dan yezza, lepas habis 2 quiz tu rasa macam bebas sikit ah. Takde ah rasa beban sangat tapi still nak balik rumah. Rindu.... sobs

Hari hari lain berlalu seperti biasa dan hari ni kitaorang (S11P7) pergi pantai Pengkalan Balak sebab ada aktiviti khidmat masyarakat. Aktiviti kita orang just bersihkan pantai dan edarkan brochure kepada orang ramai agar sayangi la pantai kita. Jangan kau ingat kita orang saje saje je ea bersihkan pantai ni, sambil beramal sambil kumpul markah.

video







Fokus kutip sampah




Sampah squad




"Weh jangan ambil la, tu boxer tu" lol


Aku bila exam dah habis!



Hasil kutipan kami


Dan bertabah la hati untuk exam Mathematics dan Chemistry next week. Moga hati kuat dan kepala tak bocor lagi huhuhu

Fi Hifzillah

No comments:

Post a Comment